چگونه مظلوم نباشیم؟ (راهکارهایی ساده که از آن بی خبرید!)
امروزه دغدغه افراد به هنگام حضور در موقعیت های مختلف اجتماعی، این است که چگونه مظلوم نباشیم و بتوانیم به خوبی از خودمان دفاع کنیم. خیلی از افراد چون فن بیان خوبی ندارند یا خجالت می کشند در مورد خودشان صحبت کنند، مظلوم واقع می شوند. اگر شما فردی مظلوم هستید و دوست دارید شخصیتی قوی و مستقل پیدا کنید، باید تکنیک های لازم را یاد گرفته و انجام دهید. با شرکت در دوره فن بیان در مشهد، می توانید رفتار مظلومانه را کنار گذاشته و بهترین خودتان باشید.
چرا مظلومانه رفتار می کنیم؟
دلایل زیادی وجود دارد که موجب می شود شما مظلومانه رفتار کنید یا حداقل اینگونه به نظر برسید. ممکن است خجالتی بودن شما باعث شود نتوانید در مورد خودتان صحبت کرده یا حتی در مواقع ضروری از حق خودتان دفاع کنید. البته مظلوم بودن همیشه به خجالتی بودن مربوط نیست. ممکن است شما حتی با وجود لحن حرف زدن خوب، ترس از طرد شدن یا مسخره شدن داشته باشید. در نهایت، همه این دلایل موجب شده شما کمتر صحبت کنید و به مرور فردی مظلوم شناخته شوید.
مشـاوره رایگان با کارشناسان
جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره دورهها و خدمات آکادمی میلاد پرنده با ما در ارتباط باشید
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
با این راهکارها دیگر مظلوم نباشید
برای اینکه مظلوم بودن خود را درمان کنید و بتوانید به فردی قدرتمند تبدیل شوید، باید آموزش ببینید. در ادامه مقاله تکنیک هایی ساده و کاربردی به شما معرفی شده است تا دیگر دغدغه چگونه مظلوم نباشیم را نداشته باشید. بی شک با انجام راهکارهای زیر، می توانید رفتار مظلومانه خود را تغییر دهید و مانع از تسلط دیگران به حریم شخصی خود شوید.
1. از خجالتی بودن دست بردارید!
در جواب چگونه مظلوم نباشیم، اولین راهکاری که بیان می شود این است که سعی کنید تا جایی که می توانید احساس خجالت را از بین ببرید و در موقعیت های ویژه آن را کنترل کنید. شاید از بین بردن خجالت برایتان سخت باشد، اما بدانید مدیریت احساس خجالت، کیفیت ارتباطات شما را بهبود می بخشد.
2. ترس های خود را کنترل کنید
بعد از کنترل خجالت باید ریشه مظلوم بودن خود را در ترس هایتان جستجو کنید! اگر شما از صحبت کردن و نظر دادن در جمع می ترسید چون دوست ندارید دیگران شما را قضاوت کنند و یا از دست شما ناراحت شوند، حتما باید این ترس ها را درمان کنید. در غیر این صورت بعد از مدتی شما به یک فرد مظلوم که نمی تواند از خودش دفاع کند تبدیل خواهید شد.
3. عزت نفس خود را تقویت کنید
مطمئن باشید مظلوم بودن در جمع، دلایلی دارد که یکی از مهم ترین آن ها پایین بودن اعتماد به نفس و عزت نفس در انسان می باشد. در واقع یکی از عللی که باعث می شود افراد در روابط خود مظلومانه رفتار می کنند این است که تصویر مثبت و مفیدی از شخصیت و توانایی های خود ندارند. می توان گفت چون خودشان را باور ندارند از صحبت و اظهار نظر کردن منصرف می شوند. در چنین شرایطی ترجیحا سکوت کرده یا در صورت صحبت، دائم تمایل دارند اشتباهات خود را توجیه کنند.
در پاسخ به این سوال که چگونه مظلوم نباشیم؟ باید گفت: سعی کنید توانایی ها و مهارت های خود را باور کرده و نقاط ضعف را از بین ببرید. در این مسیر شما نیاز دارید با داشتن نقشه راه توسعه فردی، درک درستی از وضعیت خود داشته باشید و طبق برنامه نقاط قوت خود را شناسایی و آن ها را تقویت کنید.
4. قبل از صحبت، کمی فکر کنید!
یکی از دلایل پنهان مظلومانه رفتار کردن، که بسیاری از افراد آن را نمی دانند، تفکرنکردن قبل از گفتگو است. اگر شما سعی کنید قبل از صحبت در مورد موضوع گفتگو به خوبی فکر کنید در هنگام حرف زدن تسلط کافی روی گفتار خود دارید و بهتر می توانید اظهار نظر کنید. در غیر این صورت شما نمی دانید در مورد چه چیزی و چگونه حرف بزنید و در نهایت تصمیم می گیرید کمتر چیزی بگویید.
5. هنر بازکردن سر صحبت را یاد بگیرید!
اگر فکر می کنید فرد مظلوم و ساکتی هستید و دوست دارید هرچه زودتر این برچسب را از روی خود بردارید، بهتر است در روابط خود گاهی شما شروع به صحبت کنید. باز کردن سر صحبت کار سختی نیست، فقط شما نیاز به موضوع هایی جذاب دارید تا بتوانید در مورد آن حرف بزنید. بهتر است برای اینکه سر صحبت را باز کنید از سوالات باز استفاده کرده تا بتوانید گفتگو طولانی تری رقم بزنید یا می توانید از افراد بخواهید در مورد موضوعی نظر خود را بیان کنند.
مثلا از دوستت بپرس بعد از فارغ التخصیلی چه برنامه ای برای رشد خودت داری؟
6. خودسانسوری را کنار بگذارید!
در موضوع چگونه مظلوم نباشیم، خودسانسوری یعنی شما به خاطر دیگران، خودتان را از نظر دادن منع کنید. متاسفانه بعضی از افراد از ترس ناراحتی دیگران، قضاوت آن ها یا به دلیل اعتماد به نفس پایین خود، نمی توانند حرفشان را کامل بزنند و با احترام نادرست به دیگران، شخصیت خود را نادیده می گیرند. اولین قدم در درمان خودسانسوری این است که خود واقعی تان را نشان داده و به خودتان فرصت اشتباه کردن بدهید. قطعا برای رشد و توسعه فردی در این مسیر، باید خطاهای خود را بپذیرید و از اشتباه کردن نترسید!
7. در گفتگوهای دیگران شرکت کنید
شاید برایتان سوال شده باشد، وقتی فردی خجالتی و مظلوم است چگونه می تواند با دیگران گفتگو کند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت، بالاخره باید از یک جایی شروع کنید. در شروع یک کار جدید، افراد در ابتدا همیشه دچار چالش می شوند اما با تمرین و تکرار قطعا موفق خواهند شد.
حواست باشه، حتی اگه اشتباه هم کردی باز ادامه بده، مطمئن باش نتیجه می گیری!
حرف آخر، چگونه مظلوم نباشیم؟
در پاسخ به این سوال که چگونه مظلوم نباشیم باید گفت، روش های زیادی مانند کنترل خجالت، مدیریت ترس، تقویت عزت نفس و غیره وجود دارد که شما می توانید با کمک آن ها رفتار خود را تغییر دهید و به عبارتی دیگر مظلوم نباشید. اگر به دنبال روش های بیشتری برای افزایش مهارت های فردی و اجتماعی دارید، می توانید به آکادمی آموزشی میلاد پرنده مراجعه کرده و از مطالب مفید و کاربردی بهره مند شوید.
سوالات متداول
چگونه مظلوم نباشیم؟
ابتدا باید خجالت کشیدن را کنار بگذارید و ترس های درونی خود را مدیریت کنید، سپس با استفاده از 7 تکنیک موثر و کاربردی، رفتار مظلومانه خود را تغییر دهید.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
بهترین و بدترین تیپ های شخصیتی (2 شخصیت موفق در کار و رابطه)
294 بازدید
-
فن بیان مدیران/ 5 فوت کوزه گری مدیران موفق
490 بازدید
-
6 بخش مهم آموزش هوش مالی به کودکان که هر پدر و مادری باید بداند!
357 بازدید
-
رهبری کسب و کار چیست؟ 3 پایه اصلی رهبری بیزنس
352 بازدید
-
فن بیان در بازاریابی تلفنی + 5 اشتباه رایج فروش تلفنی
333 بازدید
-
کمال گرایی چیست و 6 تکنیک درمان آن
414 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید